Zrušiť

Ultra pro lasagne TUPPERWARE

109,99 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 6. 2. 2016 (č. 17741009)

Nádoby „všetko-v-jednom“ – jedlo zmrazíte, zohrejete, servírujete!

Ultra Pro je novou generáciou Tupperware riadu do rúry a umožňuje vopred uvariť jedlo, zmraziť v mrazničke, ohriať v rúre a potom podávať, to všetko v jednej jedinej nádobe. Pre svoj elegantný vzhľad a výhodu teplotne odolného materiálu (do 250 ° C) sa rad Ultra Pro stáva pre vašu kuchyňu nepostrádateľným. Či ste začiatočník alebo profesionál, Ultra Pro ponúka nekonečnú škálu možností pre každého z vás, počnúc varením, pečením, restovaním, podávaním - možnosti sú neobmedzené.

Hlavné znaky a prednosti:
• Rad Ultra Pro je vyrobený z exkluzívneho ľahkého materiálu, ktorý odoláva teplotám od -25 ° C do 250 ° C.
• Ultra Pro Lasagne 3,3 l a Veľké veko 1,2 l sa nehodí do mikrovlnných rúr kvôli veľkým rozmerom nádob a taktiež sa z ekonomického hľadiska neodporúča ohrievať v mikrovlnke veľké množstvo jedla.
• Rozšírený okraj na nádobách Ultra Pro umožňuje bezpečné uchopenie nádob a zabraňuje ich vykĺznutiu pri manipulácii v rukaviciach. Uzamykacie detaily na okrajoch nádoby poskytujú väčšiu stabilitu v prípadoch, keď sa jedna nádoba otočí a poslúži ako veko na priklopenie druhej nádoby.
• Ultra Pro je vhodné na varenie alebo pečenie niekoľkých jedál naraz:
o Lasagne 3,3 l s vekom alebo bez neho.
o Prevrátené veko: použite ho ako plytkú nádobu na varenie, pečenie a podávanie (napr. pečené ovocie alebo restovaná zelenina) alebo s prevrátenou nádobou 3,3 l umiestnenou na jej povrchu (napr. na pečenie mäsa).
o Nádoba Lasagne 3,3 l slúži ako vysoké veko pre nádobu 5,7 l: vznikne obzvlášť vysoká nádoba na pečenie hydiny alebo iného mäsa.
o Vrstvené varenie: veko môžete obrátiť hore dnom a položiť na povrch nádoby. Ďalšiu nádobu môžete tiež obrátiť a položiť na prevrátené veko.

Nádoby „všetko-v-jednom“ – jedlo zmrazíte, zohrejete, servírujete!

Ultra Pro je novou generáciou Tupperware riadu do rúry a umožňuje vopred uvariť jedlo, zmraziť v mrazničke, ohriať v rúre a potom podávať, to všetko v jednej jedinej nádobe. Pre svoj elegantný vzhľad a výhodu teplotne odolného materiálu (do 250 ° C) sa rad Ultra Pro stáva pre vašu kuchyňu nepostrádateľným. Či ste začiatočník alebo profesionál, Ultra Pro ponúka nekonečnú škálu možností pre každého z vás, počnúc varení...

Predajca JANKA (5) Člen od marca 2012
J
109,99 €
Dolný Kubín
Zobraziť kontakty