Zrušiť

Tupperware - Vodička 0,75l,nové

9 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 26. 1. 2024 (č. 37664686)

Uchovávanie vody, džúsu alebo ochutenej vody v chladničke alebo na stole. Pripravte si svoju ochutenú vodu. Do Vodičky vytlačte čerstvú citrónovú alebo limetkovú šťavu a naplňte vodou. Použite na prefiltrovanú vodu z filtrovacích kanvíc. Na cesty, na piknik, športy alebo do práce. Dá sa používať na uchovávanie alebo prevoz polievok, gazpacha, vývaru alebo mlieka. Dá sa umývať v umývačke riadu. Neodporúča sa používať Vodičku v mrazničke ani v mikrovlnnej rúre. Keď používate fľašu Vodička na cestách a pijete priamo z nej, majte na pamäti, že hrdlo fľaše má širší priemer. Neodporúča sa plniť fľašu sýtenou vodou alebo perlivými nápojmi. Špeciálne nápoje z paradajok, mrkvy alebo s korením môžu spôsobiť zafarbenie fľaše. Táto skutočnosť nijako neovplyvňuje výkonnosť výrobku. Fľašu plňte iba studenými nápojmi, nie bublinkové. Pri ručnom čistení použite špeciálnu kefku na fľaše. Fľašu nechávajte vždy otvorenú, v prípade, že ju nepoužívate.
V Bratislave aj osobný odber. Poštovné a balné 3,00€, resp. podľa cenníka pošty. (na dobierku o 1 € drahšie). Platba na účet.

Uchovávanie vody, džúsu alebo ochutenej vody v chladničke alebo na stole. Pripravte si svoju ochutenú vodu. Do Vodičky vytlačte čerstvú citrónovú alebo limetkovú šťavu a naplňte vodou. Použite na prefiltrovanú vodu z filtrovacích kanvíc. Na cesty, na piknik, športy alebo do práce. Dá sa používať na uchovávanie alebo prevoz polievok, gazpacha, vývaru alebo mlieka. Dá sa umývať v umývačke riadu. Neodporúča sa používať Vodičku v mrazničke ani v mikrovlnnej rúre. Keď používate fľašu Vodička na cestá...

Predajca andrea5505 Nehodnotený Člen od februára 2012
A
9 €
Bratislava II - Vrakuňa
Zobraziť kontakty