Zrušiť

Tupperware - Kompaktus 850 ml, nové

8 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 26. 1. 2024 (č. 37664729)

Nádoba má vzduchotesné veko, je vhodná predovšetkým na uchovávanie sypkých potravín. Vďaka nej budete vždy vedieť, kde a v akom množstve máte jednotlivé zásoby uložené, a budete mať taktiež istotu, že sa vám neznehodnotia. Okrem výšky majú všetky nádoby rovnaké rozmery, preto je ich možné jednoducho postaviť na seba, a tým ušetriť skladovací priestor. Nádoba je ideálna pre uchovávanie: suché potraviny - šošovica, fazuľa, ryža, otvorené polievkové rezance, cestoviny, slané oriešky, mandle, sušeného ovocie, müsli, ovsených vločiek, sezamových alebo slnečnicových semienok, instantného kakaa, slaného pečiva, keksov apod.
V Bratislave aj osobný odber. Poštovné a balné 3,00€, resp. podľa cenníka pošty. (na dobierku o 1 € drahšie).Platba na účet.

Nádoba má vzduchotesné veko, je vhodná predovšetkým na uchovávanie sypkých potravín. Vďaka nej budete vždy vedieť, kde a v akom množstve máte jednotlivé zásoby uložené, a budete mať taktiež istotu, že sa vám neznehodnotia. Okrem výšky majú všetky nádoby rovnaké rozmery, preto je ich možné jednoducho postaviť na seba, a tým ušetriť skladovací priestor. Nádoba je ideálna pre uchovávanie: suché potraviny - šošovica, fazuľa, ryža, otvorené polievkové rezance, cestoviny, slané oriešky, mandle, sušené...

Predajca andrea5505 Nehodnotený Člen od februára 2012
A
8 €
Bratislava II - Vrakuňa
Zobraziť kontakty